پیمانکاری ساختمان | پیمانکار حرفه ای ساختمان

پیمانکاری ساختمان

اگر به یک سازنده حرفه ای نیاز دارید پس قطعا خدمات پیمانکاری ساختمان ما برای شما مناسب است . با استفاده از خدمات پیمانکاری ما میتوانید ساختمان خود را کاملا بهینه بسازید. البته همکاری با تیم ما شامل پیمانکاری کل و پیمانکاری جزء میباشد که توسط بهترین متخصصین و مهندسین انجام میگیرد، در ادامه برخی از این خدمات پیمانکاری را نام خواهیم برد:

پیمانکاری ساختمان (پیمان مدیریت) به 2 طریق درصدی و متری صورت می گیرد.

الف) پیمان مدیریت درصدی (پیمانکاری درصدی) قراردادیست که مابین کارفرما و شخص حقیقی یا حقوقی منعقد میگردد که در آن پیمانکار در قبال دریافت دستمزد بر اساس درصد تمامی صورت وضعیت های صادر شده اعم از ساخت و مصالح و غیره متعهد به انجام کامل پروژه مورد نظر می شود.

ب) پیمان مدیریت متری (پیمانکاری متری) قراردادیست که مابین کارفرما و شخص حقیقی یا حقوقی منعقد میگردد که در آن پیمانکار در قبال دریافت دستمزد بر اساس هر متر مربع از پروژه مبلغی را به عنوان حق الزحمه اعلام می کند و متعهد به انجام کامل پروژه می شود.

برای استفاده از خدمات نقشه برداری تیم ما در تنکابن میتوانید با پشتیببانی سایت از طریق تماس تلفنی و شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار نمایید. 

کلیه خدمات جامع و تخصصی پیمانکاری

الف) خدمات پیمانکاری ساختمانی کلید در دست 

1) پیمانکاری کلید در دست مبله

   1-1) طراحی معماری اعم از داخلی و خارجی 

   1-2) طراحی سازه اعم از فلزی و بتنی

   1-3) اجرای انواع اسکلت فلزی و بتنی

   1-4) اجرای کلیه مراحل ابنیه شامل دیوار چینی، تعمیرات، جوشکاری، اجرای نما و غیره

   1-5) بهره برداری از کلیه تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برق

   1-6) خرید، جانمایی و نصب تمامی تجهیزات، لوازم و متعلقات منزل

   1-7) تحویل کلید

2) پیمانکاری کلید در دست

   1-1) طراحی معماری اعم از داخلی و خارجی

   1-2) طراحی سازه اعم از فلزی و بتنی

   1-3) اجرای انواع اسکلت فلزی و بتنی ساختمان

   1-4) اجرای کلیه مراحل ابنیه شامل دیوار چینی، تعمیرات، جوشکاری، اجرای نما و غیره

   1-5) بهره برداری از کلیه تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برق

   1-6) تحویل کلید

ب) پیمانکاری جزء

۱) اجرای انواع پی

۲) اجرای آرماتور بندی سازه بتنی

۳) اجرای دیوار چینی (سفال، بلوک، هبلکس، وال کریت)

۴) اجرای سربندی ساختمان

۵) اجرای گچ کاری و گچ بری ساختمان

۶) اجرای سنگ کاری و کاشی کاری ساختمان

۷) اجرای نما (مدرن، کلاسیک)
۸) اجرای دکوراسیون داخلی (مدرن، کلاسیک)

۹) اجرای سقف کاذب ساختمان

۱۰) اجرای کابینت کاری ساختمان

۱۱) اجرای فضای سبز

توضیحات و خلاصه مراحل پیمانکاری ساختمان

[lwptoc]

پیمانکاری ساختمان اگر قصد ساخت یک ساختمان در ایران را دارید ما میتوانیم یکی از بهترین گزینه های شما برای پیمانکاری باشیم . ما زمین خریداری شده شما بعلاوه نقشه های معماری و اجرایی را تحویل گرفته و کلید ساختمان آماده شده را به شما تحویل میدهیم ، تیم ما متشکل از مهندسان عمران و معمار متخصص بعلاوه تیم اجرایی قوی میباشد که میتواند ساختمان شما را با بهینه ترین هزینه و بالاترین کیفیت به مرحله اجرا در بیاورد .

پیمانکاری ساختمان با گیچو سیویل
پیمانکاری ساختمان با گیچو سازه

متاسفانه در کارهای ساختمانی حیف و میل هزینه بسیار زیاد است اما بنده (مرتضی مهرابی) به شما این تضمین را میدهم تا ساختمان شما را با کمترین پرت مصالح و هزینه به مرحله اجرا در بیاوریم . جدای از بحث هزینه ، پیمانکار ساختمان باید فردی مسلط به مباحث اجرایی و سازه ای باشد تا در اجرای آن مشکلی رخ ندهد زیرا در صورت بروز کوچکترین مشکل در زلزله هم جان افراد ساختمان به خطر میافتد و هم سرمایه شما نابود میشود. لذا پیشنهاد ما به شما همکاری با یک مهندس عمران مسلط به مباحث سازه ای در پیمانکاری ساختمان میباشد.

چرا پیمانکاری ساختمان گیچو سازه:

توجه نمایید که اگر طراح ساختمان شما بهترین طرح را ارائه دهد اما در اجرا با ضعف رو به رو شود قطعا سازه شما دچار مشکل میشود . ازین رو بهتر است که ساختمان شما با مدیریت پیمان یک مهندس عمران مسلط به مباحث اجرایی صورت گیرد تا از اتلاف سرمایه شما جلوگیری شود . بنده (مرتضی مهرابی) در گیچو سازه سعی کرده ام با بهترین مهندسان عمران و معماری رابطه ایجاد نمایم تا بهترین خدمات را خدمت شما ارائه نماییم .

نحوه درخواست پیمانکاری ساختمان گیچو سازه :

برای درخواست پیمانکاری ساختمان میتوانید هم در شبکه های اجتماعی و هم به صورت تلفنی با پشتیبانی سایت تماس حاصل فرمایید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید تا بعد از برسی های اولیه با شما تماس حاصل نماییم . بعد از صحبت های اولیه تلفنی طبق یک قرار در دفتر فنی مهندسی باهم دیدار مینماییم و قرارداد اجرای ساختمان را میبندیم تا همه چیز مکتوب و رسمی باشد .

[message_box bg=”312″ text_color=”light” padding=”31″]

[row_inner v_align=”middle” h_align=”center”]

[col_inner span=”6″ span__sm=”12″ divider=”0″]

برای ثبت درخواست پیمانکاری و همچنین مشاوره قبل از آن میتوانید با بنده (مرتضی مهرابی) تماس حاصل فرمایید.

[button text=”تماس تلفنی با من” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ expand=”true” link=”tel:+989115596820″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/message_box]
[gap]

 

مراحل پیمانکاری ساختمان

ابتدا لازم به ذکر است که مراحل ساخت یک ساختمان (چندطبقه) فرق خیلی زیادی با مراحل ساخت یک ویلا که پیش تر در صفحه مخصوص خود برای شما بیان کرده ایم ندارد . هرچند که نکات اجرایی و روش طراحی این دو سازه کاملا باهم متفاوت است ، با این حال در بعضی مراحل ما توضیحات بخش را به همان مقاله ارجاع میدهیم . برای مشاهده صفحه پیمانکاری ساخت ویلا کلیک نمایید .

نکته : توجه نمایید که ما مراحل را ادغام میکنیم و به دلیل اینکه در مقاله پیمانکاری ویلا راجع به آن صحبت کردیم تنها اینجا تفاوت های دو روش را خدمت شما عرض مینماییم.

مرحله اول : نشانه گذاری ، گچ ریزی و کندن پی ساختمان :

این مرحله مانند همان مرحله اول ذکر شده در مقاله مذکور بالا میباشد با این تفاوت که ساختمان ها اصولا با چند طبقه و در متراژهای بالاتر طراحی میشوند ، لذا بار وارده به پی هم قطعا بیشتر از سازه های کم ارتفاع میباشد . ازین رو قطعا پی ساختمان مورد نظر ما بسیار عریض تر از ویلا میباشد ، همچنین احتمال دارد در ساختمان های بلند مرتبه نیروی وارده به پی آنقدر زیاد باشد که خاک نتواند این نیرو را منتقل نماید (یعنی تنش وارده به خاک بیشتر از تنش مجاز خاک باشد) و خاک دچار گسیختگی شود . در این حالت ما یا باید از پی هایی مانند پی های گسترده و یا از روش های بهسازی خاک مثل نیلینگ استفاده نماییم که توضیح این روش ها تخصصی میباشد و در این مقاله نمیگنجد.

مراحل پی کنی و خاکبرداری در پیمانکاری ساختمان
مراحل پی کنی و خاکبرداری در پیمانکاری ساختمان

نکته مهم : در سازه های بلند مرتبه که پیش تر در مورد آن صحبت هم کردیم احتمال گود برداری جهت رسیدن به خاک بکر زیاد میباشد لذا احتمالا یک مرحله گودبرداری هم به مرحله اول اضافه شود .

مرحله دوم : رگلاژ پی و انجام کارهای مربوط به پی ساختمان (آرماتور بندی ، قالب بندی ، بتن ریزی) :

این مرحله را ما مفصلا و به صورت جدا جدا در مقاله فوق الذکر خدمت شما عرض کرده ایم اما جهت خلاصه :

برای رگلاژ و هم سطح کردن پی از نوعی بتن کم مقاومت به نام بتن مگر استفاده میکنیم تا سطح بتن تراز شود و هم از مقاومت تقریبا مناسبی برخوردار گردد . در بعضی پروژه ها و به تشخیص مهندس قبل از ریختن بتن مگر سنگ ریزی در پی کنده شده صورت میگیرد و بعد روش آن بتن مگر صورت میگیرد .

آرماتور بندی و پی ریزی ساختمان
آرماتور بندی و پی ریزی ساختمان

نکته : البته بنده در برخی پروژه ها دیده ام که به جای سنگ از چند میلگرد در فواصل عرضی مشخص هم استفاده میشود که این مورد هیچ توجیه مهندسی ندارد . دلیل آن هم این است که خاک فقط فشار را تحمل میکند و اصلا در کشش کار نمیکند ، ازین رو استفاده از آرماتور برای بهبود عملکرد خاک کاری پرهزینه و اشتباه است . (البته این مورد بحث بسیار مفصلی دارد که بعدها سعی میکنم در قالب یک پادکست آن را با شما به اشتراک بگذارم)

بعد از رگلاژ پی نوبت به بستن آرماتور پی توسط تیم آرماتور بندی ، جاگذاری آن در فضای کنده شده پی ، قالب بندی و بتن ریزی آن میباشد . به دلیل اینکه نکات اجرایی این مراحل خیلی زیاد میباشد از آن صرف نظر مینماییم .

مرحله سوم : بافتن ستون های ساختمان ، جاگذاری و قالب بندی آنها ، بتن ریزی

این مرحله راهم مفصلا در مقاله فوق الذکر خدمت شما عرض کردیم منتها تفاوت هایی ممکن است در ستون ها و المان های عمودی ساختمان وجود داشته باشد که خدمت شما عرض مینماییم .

ساختمان ها اصولا چندطبقه هستند و با متراژهای بالا ساخته میشوند ، این افزایش ارتفاع و حجم سازه باعث بالاتر رفتن وزن سازه و بار وارده به المان های سازه ای (منظور ستون) میشود . در این موارد اصولا ابعاد ستون ها خیلی بالا میرود و گاها دیده میشود که به صورت کتابی اجرا میشوند ، لازم به ذکر است در ساختمان های بلند مرتبه و با نامنظمی زیاد استفاده از دیوار برشی در سازه هم بسیار مرسوم است. مورد دیگری که در ساختمان های بلند مرتبه بسیار مرسوم است استفاده از قاب خمشی با شکل پذیری ویژه و آرماتور گذاری فشرده است .

نتیجه : شاید صحبت های بالا مقداری تخصصی بود (هرچند سعی کردم ساده بیان کنم) اما لپ کلام این است که در روند انجام پیمانکاری ساختمان ممکن است به چالش هایی مانند ستون های بزرگ ، ستون های کتابی و دیوار برشی برخورد نماییم که قطعا در سازه های کم ارتفاع به آن برخورد نخواهیم کرد .

مرحله چهارم : بافتن تیرهای ساختمان درون ستون ها ، استفاده از قالب بندی زیر سقف و تیر و جک زدن ، نصب و بافتن سقف (انواع مختلف) ، قالب بندی ، بتن ریزی :

این مرحله هم مانند مرحله متناظر در صفحه فوق الذکر میباشد که البته تفاوت های احتمالی آن را در ادامه خدمت شما عرض مینمایم .

اصولا سازه های بلند مرتبه که نامنظمی هم دارند در پیچش جواب نمیدهند ، ازین رو طراح سازه برای جواب گرفتن از پیچش مجبور است ارتفاع ستون را بالا ببرد . این یعنی ما در اجرا با ستون های مستطیلی شکل که ارتفاع بالایی هم دارند روبه رو هستیم .

تفاوت دیگری که در پیمانکاری ساختمان رخ میدهد تنوع سقف های سازه ای میباشد ، در سازه های کوتاه مرتبه اصولا سقف سازه ما تیرچه بلوک میباشد . این در حالیست که در ساختمان های بلند مرتبه سقف باید خود به عنوان یک عضو باربر عمل نماید که طراح الزاما مجبور به استفاده از سقف هایی مانند دال پیش تنیده ، وافل و … میگردد . البته این مورد فقط هم به دلیل وضعیت باربری و سازه ای ساختمان نمیباشد و گاها موارد معماری و داشتن ارتفاع مفید هم دلایلی بر استفاده از سقف هایی نظیر وافل میباشد .

اجرا سقف وافل در مراحل پیمانکاری ساختمان
اجرا سقف وافل در مراحل پیمانکاری ساختمان

نتیجه این بخش : نتیجه اینکه در این بخش هم ما چالش هایی را در پیمانکاری ساختمان داریم که ساختمان های ویلایی و کوتاه مرتبه نداریم و تنوع نوع المان های سازه ای هم بالا میباشد .

مرحله چهارم : دیوارچینی ، کف سازی ، نازک کاری ، کاشی کاری ، کچ کاری

این مرحله تماما مانند مرحله متناظر ذکر شده در مقاله فوق الذکر میباشد و در حقیقت نمیتوان تفاوت زیادی را میان آن دو قائل شد . در کل با توجه به طرح معماری و نظر کارفرما موارد کاشی کاری ، کچ کاری و … صورت میپذیرد که انتخاب شکل کاشی ، سرامیک و … برعهده کارفرما و یا متخصص دکوراسیون داخلی میباشد .

کف سازی با سیستم گرمایش از کف - گیچو سازه
کف سازی با سیستم گرمایش از کف – گیچو سازه

البته قطعا حجم دیوار چینی در پیمانکاری ساختمان بسیار زیاد میباشد و همینطور احتمال دارد که در ساختمان های بلند مرتبه مجبور به استفاده از وال پست (wall post) شویم . وال پست یک المان سازه ای است که از ریزش دیوارها در هنگام زلزله جلوگیری مینماید .

مرحله پنجم : نصب در و پنجره و تکمیل نما خارجی ساختمان

این مرحله هم تماما مانند مرحله متناظر در مقاله پیمانکاری ویلا میباشد با این تفاوت که حجم کاری بسیار بالا میباشد و برای تکمیل نما در ساختمان های بلند مرتبه نیاز به داربست های بلند و مقاوم میباشد .

مرحله ششم : نصب کابینت و وسائل مورد نیاز ساختمان :

این مرحله هم مانند مرحله متناظر در مقاله فوق الذکر میباشد و نمیتوان تفاوت زیادی را بین آنها قائل شد . تنها تفاوت حجم کاری بالا در ساختمان ها به دلیل داشتن واحد های مسکونی زیاد میباشد .

کابینت و دکوراسیون آشپزخانه با گیچو سازه
کابینت و دکوراسیون آشپزخانه با گیچو سازه

مرحله هفتم : تکمیل زیبایی ساختمان ، زدن کاغذ دیواری ، دکوراسیون داخلی پرده و ….

در اکثر ساختمان ها این مراحل دیگر برعهده خریدار است اما اگر میخواهید خانه ای کامل را تحویل به خریدار دهید ما میتوانیم در این مرحله هم با شما همراه باشیم . توضیحات تکمیلی در مقاله فوق الذکر وجود دارد .

دکوراسیون داخلی ساختمان
دکوراسیون داخلی ساختمان

تحویل ویلا و پایان کار :

بعد از طی کردن تمام مراحل کار پیمانکاری ساختمان به پایان میرسد و شما میتوانید با خیالی راحت وارد آن شوید .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.